Skoleleder til Ansager Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du stå i spidsen for en velfungerende skole i et stærkt lokalsamfund, hvor vi løfter i flok? 

Så har du lige nu mulighed for at være med til at præge den positive udvikling på Ansager Skole, hvor vi har store ambitioner. Her står medarbejdere, elever og forældre skulder ved skulder for i fællesskab at styrke og videreudvikle vores skole med højt til loftet, optimale læringsmuligheder, nysgerrighed og høj trivsel.

Det særlige ved Ansager Skole 
Vores skole ligger naturskønt placeret, og vi nyder muligheden for at lære og opleve i naturen omkring os. Vi har 173 elever fordelt i vores 0. – 9. klasser. Vores elever har også mulighed for at boltre sig i vores populære SFO og juniorklub. 

Medarbejderstaben er på ca. 35 dygtige og dedikerede lærere og pædagoger, der hver dag oplever værdien af et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene. Det er en enorm styrke, at vi har en størrelse, hvor både ansatte og elever kender hinanden på kryds og tværs. Vi tager ansvar for, at alle har det godt og føler sig inkluderet i fællesskabet. 

Vores vision for skolen er, at det både skal være rart at være og lære her. Faglig og social trivsel går hånd i hånd, og her er plads til alle. 

Er du vores nye leder?
Vi søger en ny skoleleder, der deler vores begejstring for at engagere os i lokalsamfundet og som kan sørge for at få alle med, når vi sammen fortsætter skolens positive udvikling. Vi ønsker en leder, der ser muligheder og som er ambitiøs og visionær på skolens vegne. 

Du får brug for at have en portion ledelseserfaring med i rygsækken, for vi søger en værdistærk leder, der mestrer denne balancegang:

  • Du tænker nyt – men formår at holde fast i de nuværende kvaliteter.
  • Du er ikke bleg for at gå forrest - men sørger samtidig for at få alle med.
  • Du tænker langsigtet - men bevarer fokus på hverdagen nu og her.

På Ansager Skole vil du passe godt ind, hvis du som person er imødekommende, og du i din ledelse er nærværende, tillidsfuld og inkluderende. Skolebestyrelsen lægger stor vægt på, at du som skoleleder har styr på økonomien, og at du demonstrerer kvalificeret indsigt i dilemmaer på et principielt niveau. 

I medarbejdergruppen er det vigtigt for os, at vi behandler hinanden ordentligt, og vi alle tager medansvar for, at vi oplever en vi-følelse. Det tætte fællesskab er en forudsætning for, at vi lykkes med at drive en skole, hvor alle elever trives og lærer alt det, de kan.  Vores motto er ”Vi kan og vil”, og det gælder både i lærerværelset og i klasselokalet. Vi har tillid til at både elever og lærere gør deres bedste, og derfor ønsker vi en leder, der udviser den samme tillid og som er synlig og nærværende. 


Alt det praktiske
Det vil være optimalt, hvis du kan starte den 1. august 2024, men vi er også klar på at vente på den helt rigtige kandidat. 

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte skolechef Kim Bondesen Glud Nielsen på tlf. 23 67 03 69, skolebestyrelsesformand Kitty Gamkinn på 40 76 38 40 eller tillidsrepræsentant Michael Jørgensen på 27 63 79 90. 

Du kan også læse meget mere om Ansager skole lige her: www.ansager-skole.dk 

Hvis du ønsker en rundvisning på Ansager Skole, kan du kontakte Michael Jørgensen og aftale nærmere. 

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst, og stillingen er på fuld tid. Ved ansættelse vil du blive bedt om at fremvise straffeattest og børneattest. 

Vi sørger for et godt onboardingprogram, så du får de bedste vilkår for en god start på din ansættelse som skoleleder. 

Om din ansøgning
Ansøgningsfristen er den 21. maj 2024, og vi forventer at afholde 1. samtale den 30. maj og 2. samtale den 4. juni. 

I forbindelse med samtalerne vil der være case-opgaver, og forud for en eventuel anden samtale vil du blive bedt om at besvare en personlighedsprofil.  

Send dit CV sammen med din motiverede ansøgning, hvor du gerne må besvare disse spørgsmål:

  1. Hvad har vakt din interesse for at blive skoleleder netop på Ansager Skole?
  2. Hvad er særligt motivende for dig i din ledelsesgerning og i din karriere generelt?
  3. Hvilke af dine kompetencer og erfaringer forudser du vil kunne gøre den største forskel for børn og personale på Ansager Skole?

Vi ser frem til at høre fra dig. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Østergade, 17, 6823 Ansager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6037771

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet