Varde Kommune afholder virtuelt møde om vandhåndtering for grundejere

Foto: Varde kommune.
dato

Varde Kommune inviterer til virtuelt borgermøde om vandhåndtering for husejere

Varde Kommune har annonceret et virtuelt møde for alle hus- og sommerhusejere i kommunen, som vil finde sted den 11. marts 2024 kl. 19.00. Formålet med mødet er at oplyse om de muligheder og pligter, som grundejere har i forbindelse med vandhåndtering.

Mødet vil tage aimod forskellige aspekter ved at bo i enten kloakerede byområder, det åbne land eller i sommerhusområder, og hvilken betydning dette har for vandhåndteringen. Det giver en unik mulighed for hus- og sommerhusejere til at få indblik i dette vigtige emne, som påvirker mange.

Hvis man har spørgsmål ift. vandhåndtering eller ønsker opråb om specifikke problemstillinger, er interesserede velkomne til at kontakte kommunen på vandivarde@varde.dk. Det anbefales at foretage tilmelding senest den 7. marts 2024, da mødet er virtuelt og kræver forudgående tilmelding for at kunne deltage.

Efter mødet vil Varde Kommune dele præsentationen, der blev brugt under mødet, hvilket vil være en god resource for dem, der måske ikke kunne deltage live. Deltagerne vil modtage et link til mødet på deres e-mail om formiddagen den 11. marts 2024.

Dette initiativ fra Varde Kommune understreger vigtigheden af korrekt vandhåndtering og kommunens vilje til at hjælpe og oplyse deres borgere om, hvordan de bedst håndterer denne opgave.

https://vardekommune.dk/deltag-i-virtuelt-moede-om-vandhaandtering-i-varde-kommune/

Kilde: Varde Kommune