Viceskoleleder søges til Ansager Skole: Brænder du for pædagogisk ledelse og trivsel?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Ansager skole er nærvær og involvering højt prioriteret. Skolens størrelse gør, at vi har et nært og tæt kendskab til hinanden – det gælder både alle elever og medarbejdere. Vi har et godt samarbejde, og strækker os gerne lidt ekstra for at sikre fagligheden og trivslen for alle på skolen. 

Som arbejdsplads er vi kendetegnede ved at have et godt og positivt arbejdsmiljø med dygtige medarbejdere og en uformel omgangstone. Kendetegnende er også, at vi er en del af et rigtig stærkt lokalsamfund og at der på skolen er en engageret og positiv forældrekreds, der gerne samarbejder med os om vores fælles mål.

Har du kompetencerne, og kan du se dig selv indgå aktivt som en central spiller i ledelsesteamet, hvor vi sætter rammer og retning for skolen, så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Vores ønske er at du kan starte pr. 1. september 2024 men vi venter gerne på det rigtige menneske.

Stillingen: Skolens ledelsesteam består af skoleleder og viceskoleleder. I hverdagen arbejder ledelsesteamet tæt sammen om at skabe og udvikle en god arbejdsplads, hvor elevernes deltagelsesmuligheder, trivsel og læring er i fokus. Det er vigtigt, at du kan se dig selv i opgaver indenfor pædagogisk ledelse, personaleledelse og administration. Vi ønsker at du er stærk på relationer og kommunikation.

Vi er imødekommende overfor lige netop det du brænder for, og er villig til at justere på ansvarsområderne i ledelsestemaet, så vores kompetencer udnyttes bedst mulig.

Opgaverne og ansvarsområderne er som udgangspunkt: 

  • Daglig ledelse af 0.-5. årgang, samt SFO og juniorklub 
  • Facilitering af samarbejdet i skolens professionelle læringsfællesskaber og teams
  • Tovholder for vejledere/resursepersoner
  • Administrative opgaver herunder vikardækning og skemaarbejde

I stillingen vil der også indgå en grad af opgaver relateret til undervisning. Denne del tilrettelægges fleksibelt ift. dine ledelsesopgaver og dine kompetencer.

Vi søger en viceskoleleder der tør og kan gå foran og sætte retning, men som også har øje for den enkelte. Har du erfaring fra ledelse af større/mindre projekter er det fint, men det er ikke et krav.

Et smil på læben og et glimt i øjet er også noget vi sætter stor pris på. 

Ledelsesudvikling: Da vi vægter ledelsesudvikling højt, er der gode muligheder for formel kompetenceudvikling indenfor ledelse. Det kunne f.eks. være relevant diplomuddannelse. 

Lidt om skolen: Ansager skole er en overbygningsskole med ca. 175 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse og en velfungerende SFO og juniorklub.  Skolen har 30 motiverede og udviklingsorienterede ansatte, en aktiv og engageret skolebestyrelse og forældrekreds. Vi har en størrelse hvor vi kender hinanden og hvor alle er parate til at ”give en hånd med”. Skolen er beliggende på én matrikel i et dejligt naturområde, som vi gerne inddrager i den daglige undervisning.

Har du brug for at vide mere?: Så kontakt skoleleder: Rikke Elbæk Hymøller på telefon: 79948592 eller mail: rihy@varde.dk eller skolebestyrelsesformand Kitty Gamkinn på telefon: 40763840

Løn og ansættelse: Forventet tiltrædelse er 1. september 2024. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse. 

Din ansøgning sender du via linket på Varde Kommunes hjemmeside. 

Send din ansøgning samt relevante papirer senest torsdag d. 19. juli kl. 08.00.       

Samtalerne afholdes i starten af uge 31.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Østergade 17, 6823 Ansager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067854

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet